Kom werken bij Prins Schoonmaakdiensten

Miranda Mocking-Rinkema is helemaal op haar plek bij Prins Schoonmaakdiensten

Na tweeëndertig jaar in de catering gewerkt te hebben, besloot Miranda Mocking-Rinkema dat het tijd was voor iets nieuws. Op haar zestiende werkte ze al eens als schoonmaakster en dat beviel haar toen zo goed dat ze besloot dat weer op te gaan pakken. Inmiddels is Miranda bijna twee jaar een vast onderdeel van het team van Prins Schoonmaakdiensten. Een mooi moment om deze uitblinker aan u voor te stellen!

Werken als schoonmaakster: geen dag is hetzelfde

Toen Miranda besloot dat het tijd was om iets heel anders te gaan doen, hoorde zij via haar man over Prins Schoonmaakdiensten. “Bij mijn man op kantoor werkt een schoonmaakster van Prins en hij wist dat zij het altijd erg naar haar zin heeft”, vertelt Miranda. “Ik ben toen gelijk gaan solliciteren en nu werk ik hier in juni alweer twee jaar. En dat bevalt me ontzettend goed! Vooral het contact met alle verschillende mensen en de afwisseling in de panden maken het werk heel leuk. Per week werk ik ongeveer 32 uur, van maandag tot en met zaterdag. De ene dag maak ik bijvoorbeeld schoon op een kantoor en een manage en een andere dag werk ik in een sauna. In de catering ging ik iedere dag naar dezelfde locatie, dus dit is veel afwisselender. De bedrijven zijn ook gewoon open als ik er ben, waardoor je veel contact heb met mensen en eens een praatje kan maken.”

Met plezier naar je werk

Wat Miranda het belangrijkste vindt aan haar werk? “Dat je er met plezier naar toe gaat!”, zegt ze enthousiast. En dat doet ze iedere dag. “Ik vind Prins echt een gezellig bedrijf om voor te werken. Je hebt veel contact met de rayonleiders en kantoormedewerkers en dit zijn allemaal hele leuke mensen. Als je ergens op een nieuwe locatie start, is er ook altijd iemand die de eerste keer met je meeloopt en uitlegt wat er moet gebeuren. Dat vind ik heel goed. Er wordt ook echt naar je geluisterd. Ik heb bijvoorbeeld gezegd dat ik liever niet in de avonden werk en dan denken ze met je mee over hoe ze overdag zoveel mogelijk op elkaar aan kunnen laten sluiten. En als je ergens werkt waar je het minder naar je zin hebt, dan hebben ze liever dat je dat zegt dan dat je met tegenzin gaat. Ze vinden het belangrijk dat je ergens werkt waar je het leuk vindt”, besluit Miranda.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de schoonmaak van uw bedrijf? Neem dan hier contact met ons op.

Ook werken bij Prins Schoonmaakdiensten?

Bekijk vacatures