Kom werken bij Prins Schoonmaakdiensten

Over ons

Al meer dan 45 jaar
verfrissend vertrouwd.

Wij zijn Prins Schoonmaakdiensten. Dankzij onze gedreven uitblinkers, glasheldere afspraken en grondige service staan wij garant voor een stabiele dienstverlening van hoge kwaliteit. Door onze langdurige relaties en korte lijnen weten wij precies welke wensen u heeft voor de dagelijkse en specialistische schoonmaak van uw kantoor. Ons vaste team van ervaren professionals zorgt ervoor dat u hier geen omkijken naar heeft. Verfrissend vertrouwd noemen we dat.

Word ook een uitblinker.

Onze branches

  • Kantoren & Bedrijven
  • Scholen & Gezondheidszorg
  • Woningbouw & VVE’s
  • Sport & Recreatie
  • Transport & Autobedrijven
  • Industrie & Handel
  • Hotels & Horeca

De koninklijke driehoek van Prins.

Een succesvolle samenwerking garanderen wij met de beste combinatie van vakkundig personeel, een transparante werkwijze en optimale dienstverlening.
Onze belangrijkste pijlers zijn daarom onze gedreven uitblinkers, glasheldere afspraken en grondige service.

Gedreven uitblinkers.

Ons team bestaat uitsluitend uit gedreven uitblinkers. Om dit te realiseren werken wij met een intensieve selectieprocedure, waarbij we naast ervaring en kwaliteiten ook kijken naar karakter, motivatie en communicatieve vaardigheden. Op deze manier zorgen we ervoor dat u kunt vertrouwen op de vakmensen die voor u aan de slag gaan.

Glasheldere afspraken.

Afspraak is afspraak. Duidelijkheid over de verwachtingen en verantwoordelijkheden van onze samenwerking is daarom heel belangrijk. Deze glasheldere afspraken zorgen ervoor dat we met elkaar een langdurige relatie naar tevredenheid aangaan.

Grondige service.

Wij zijn u met onze grondige service graag optimaal van dienst. We hanteren korte lijnen en zorgen ervoor dat we regelmatig persoonlijk contact hebben. Als u extra wensen heeft, schakelen we snel om hierin te voorzien.