Kom werken bij Prins Schoonmaakdiensten

Onze uitblinker Ina Kragten gaat met pensioen: “Ik heb het echt naar mijn zin gehad bij Prins Schoonmaakdiensten”

Na 45 jaar (!) in de schoonmaak gewerkt te hebben, waarvan bijna vijf jaar bij Prins Schoonmaakdiensten, gaat Ina Kragten deze maand met welverdiend pensioen! Samen met haar blikken we terug op haar tijd bij Prins Schoonmaakdiensten.

45 jaar in de schoonmaak

Hoe Ina 45 jaar geleden de schoonmaakwereld is ingerold? “Via mijn schoonzusje”, vertelt ze. “Zij werkte bij een bedrijf, waar ze nog op zoek waren naar schoonmaakcollega’s. Maar omdat wij twee kleine kinderen hadden, waar ik overdag graag bij wilde zijn, dacht ik dat het niets voor mij was. Gelukkig kon ik ook in de avonduren werken, wanneer mijn man thuis was. Zo was er altijd iemand bij de kinderen en droeg ik ook mijn steentje bij aan het huishouden.”

“Hier heb ik denk ik zo’n 17 jaar gewerkt. Daarna heb ik eenzelfde periode bij de V&D schoongemaakt. Toen de winkels eind 2015 dichtgingen, ben ik weer via een schoonmaakbedrijf gaan werken. Maar daar had ik het niet zo naar mijn zin. En ondanks dat ik niet zo snel overstap naar een andere werkgever, vind ik het wél heel belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat”, vervolgt Ina.

Dankzij een oud-collega ben ik bij Prins Schoonmaakdiensten gaan werken

“Een oud-collega die ook bij dat schoonmaakbedrijf had gewerkt, had de overstap al gemaakt naar Prins Schoonmaakdiensten. Zij was erg tevreden en had het naar haar zin. Dankzij haar positieve ervaringen, durfde ik ook wel de overstap te maken naar Prins Schoonmaakdiensten”, vertelt Ina.

“Maar ik ben niet alleen naar Prins Schoonmaakdiensten gekomen. Mijn dochter Nancy is tegelijkertijd ook bij Prins gaan werken. Allebei zijn we blij dat we dat gedaan hebben vijf jaar geleden. Ik ging de afgelopen jaren namelijk echt weer met plezier naar mijn werk. En Nancy ook.”

Wat je zoal doet als schoonmaker bij Prins Schoonmaakdiensten

Wat Ina dan zoal deed als schoonmaakmedewerker bij Prins Schoonmaakdiensten? “De laatste tijd werkte ik zo’n 10 uur per week. Dat was vroeger wel meer. Maar nu ik wat ouder word, merk je toch wel dat het schoonmaken zwaarder wordt. En je hebt thuis ook nog je huishouden”, zegt Ina.

“Ik maak in de middagen schoon bij twee kantoorverzamelgebouwen. Deze panden staan dichtbij elkaar, waardoor ik weinig reistijd heb. Dat is fijn. Bij beide panden maak ik de toiletten, openbare ruimtes -zoals de hal en de kantine- en vloeren schoon. Vul ik toiletartikelen bij en leeg ik de prullenbakken. Zo kunnen de medewerkers op kantoor weer werken in een schone omgeving”, legt Ina uit wanneer we vragen naar haar werkzaamheden als schoonmaakmedewerker.

“Tussen het schoonmaken door is er ook tijd om even een praatje te maken met de medewerkers op kantoor. Dat maakt je werk wel extra gezellig.”

Werken bij Prins Schoonmaakdiensten

“Wat ik zo fijn vond aan het werken bij Prins Schoonmaakdiensten is dat de communicatie goed verloopt. Er wordt tijdig gecommuniceerd en er wordt naar je geluisterd. Zo werkte ik in het verleden bijvoorbeeld bij een pand waar ik mijn werk niet prettig kon uitvoeren. Toen ik dat had aangegeven gingen ze onmiddellijk op zoek naar een nieuw pand voor mij om schoon te maken. Dat vind ik heel positief, ze hadden mij er ook kunnen laten zitten. Daaruit merk je wel dat Prins Schoonmaakdiensten het ook belangrijk vindt dat je met plezier naar je werk gaat. En dat heb ik al die jaren bij hen ook gedaan. Maar nu ga ik lekker genieten van mijn pensioen”, besluit Ina ons gesprek.

Ina, gefeliciteerd met je welverdiende pensioen! Bedankt voor je jarenlange inzet; we gaan je missen.

Uitblinkers Nancy & Ina Kragten

Meer weten over het werken bij Prins Schoonmaakdiensten? Bekijk dan onze vacatures. Of bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de schoonmaak van uw bedrijf? Neem dan hier contact met ons op.

Ook werken bij Prins Schoonmaakdiensten?

Bekijk vacatures