Kom werken bij Prins Schoonmaakdiensten

Simone Prins vertelt hoe de schoonmaakmedewerkers van Prins Schoonmaakdiensten de BetCity Arena vier weken lang laten blinken

Prins Schoonmaakdiensten blinkt uit in BetCity Arena

Vier weken topsport, entertainment en muziek. Het gebeurt deze zomer in de BetCity Arena op het Jaarbeursplein in Utrecht. En Prins Schoonmaakdiensten is erbij als trotse schoonmaakpartner. Samen met onze uitblinkers zorgen we er ook dit jaar weer voor dat alle toeschouwers kunnen genieten van spectaculaire rally’s in een schoon stadion.

Benieuwd hoe het is om te werken op deze bijzondere plek, gewoon bij jou in de regio?! Simone Prins, schoonmaakcoördinator tijdens het event, vertelt er in dit interview meer over.

Schoonmaken op een sportevenement; dat doe je niet elke dag

Vanaf woensdag 31 augustus tot en met maandag 26 september is het Jaarbeursplein in Utrecht omgetoverd tot BetCity Arena. Een evenement met urban sports, als padel, air badminton, basketbal en beachvolleybal, waar ook onze uitblinkers dagelijks te bewonderen zijn. Simone vertelt wat zij zoal doen: “Het is heel gaaf dat ik samen met mijn collega’s vier weken lang zo’n toffe werkplek heb. Dat maak je niet iedere dag mee. Voordat de deuren van de arena opengaan en de eerste bezoekers binnenkomen, zijn wij er al. We maken de tribunes schoon en zandvrij, zorgen dat er nergens afval rondslingert en laten het sanitair blinken. En uiteraard genieten we tussen het werken door ook even van de sportwedstrijden. Aan het einde van de dag, wanneer alle bezoekers het stadion hebben verlaten, doen wij nog een laatste schoonmaakronde. Het zijn best lange, pittige dagen, maar de sfeer die er heerst tijdens het event maakt dat meer dan goed”, vertelt Simone.

Schoonmaakcoördinator tijdens BetCity Arena

Zelf is Simone al weken bezig met de voorbereidingen: “Als schoonmaakcoördinator ben ik het eerste aanspreekpunt tijdens het vierweekse sportevent. Voor zowel onze medewerkers als de organisatoren. Samen met mijn collega maak ik de planning, zodat er elke dag voldoende mensen aanwezig zijn. En als iemand vragen heeft, kunnen ze bij mij terecht. Ook tijdens het event ben ik zoveel mogelijk aanwezig, zodat ik goed zie of alles vlekkeloos verloopt. En daarnaast vind ik het ook gewoon een heel gaaf event. Tof dat wij hier met Prins Schoonmaakdiensten onderdeel van mogen uitmaken! We zijn namelijk niet alleen buiten het veld actief, maar ook op en rond het veld zijn we zichtbaar. Er hangen vlaggen van Prins Schoonmaakdiensten in het stadion én ons logo is te zien op reclameboarding in het stadion.”

Zelf aan de slag bij Prins Schoonmaakdiensten? Bekijk dan hier onze vacatures. We zijn altijd op zoek naar uitblinkers uit regio Utrecht. Heb je vragen over een vacature of over het werken bij Prins Schoonmaakdiensten? Neem dan contact met ons op.

Ook werken bij Prins Schoonmaakdiensten?

Bekijk vacatures