Kom werken bij Prins Schoonmaakdiensten

Schoonmaken op een historische plek: Paleis Lofen in Utrecht

Schoonmaken op een historische plek: Paleis Lofen in Utrecht

Schoonmaken is niet altijd de meest glamoureuze baan, máár soms brengt het je naar plekken die je anders niet snel zou zien. Eén van die plekken is Paleis Lofen, in het hart van Utrecht, waar op 2 juni 1122 de stadsrechten van Utrecht werden getekend. Dit historische gebouw is vandaag de dag omgetoverd tot een museum. En Annemarie (van Prins Schoonmaakdiensten) zorgt ervoor dat het er spik en span uitziet voor het grote publiek.

Stofnesten en spinnenwebben op het plafond

Annemarie is de schoonmaakmedewerker die zich met passie en toewijding ontfermt over het paleis. Voor haar is het niet alleen een baan, maar ook een kans om meer over de geschiedenis van Utrecht te leren. “Voor ons als schoonmakers is het wel vreemd om stofnesten en spinnenwebben op het historische plafond te laten zitten. Dat kost ons wel moeite”, vertelt Annemarie lachend.

Historische verantwoordelijkheid

Het schoonmaken van Paleis Lofen is niet zomaar een klus, het is een historische verantwoordelijkheid. “Die verantwoordelijkheid nemen wij serieus. Wij staan namelijk voor het behoud van erfgoed in Utrecht”, sluit Annemarie af.
Wil jij jouw passie voor schoonmaken op historische plekken als Paleis Lofen uitoefenen? Wij zoeken nog gedreven uitblinkers bij Prins Schoonmaakdiensten. Bekijk hier onze vacatures en solliciteer. Of ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor de schoonmaak van jouw bedrijf? Neem dan hier contact met ons op.

Ook werken bij Prins Schoonmaakdiensten?

Bekijk vacatures