Kom werken bij Prins Schoonmaakdiensten

Schoonmaken, sporten en reizen: René Evers houdt niet van stilzitten

Na de HTS, de marine, Fokker én veertig jaar KPN heeft René Evers inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bereikt van 66 jaar. Maar in plaats van met pensioen te gaan, is René al bijna vier jaar een vaste uitblinker in het team van Prins Schoonmaakdiensten! Met een enorme conditie en veel enthousiasme is hij 38 uur per week bij verschillende bedrijven te vinden. Een gedeelte van zijn inkomsten doneert hij aan een kindertehuis in Indonesië. Tijd om René beter te leren kennen!

Bij Prins Schoonmaakdiensten werkt iedereen samen

Na zoveel jaar bij KPN is het best een bijzondere stap om nog een aantal jaren te gaan werken als schoonmaker, maar René moet er niet aan denken om ‘achter de geraniums’ te gaan zitten. “Ik kende Prins Schoonmaakdiensten via mijn zwager die er gewerkt heeft en vier jaar geleden ben ik er op een dag gewoon binnengelopen”, vertelt hij lachend. “Ik heb mijn gegevens achtergelaten en twee dagen later kwam er iemand bij mij thuis voor een sollicitatiegesprek. Bij KPN ben ik manager geweest van verschillende afdelingen, maar nu wilde ik graag iets gaan doen waar minder druk op zit. Vier jaar geleden combineerde ik halve werkwerken bij KPN nog met Prins Schoonmaakdiensten, nu werk ik hier 38 uur. Wat ik fijn vind aan het bedrijf is dat je hier gewaardeerd wordt als mens. Samen sta je sterk en dat vindt iedereen hier. Je bent geen nummertje en krijgt de ruimte om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Als ik tools nodig heb om mijn werk goed te kunnen doen, hoef ik alleen maar te bellen en het wordt besteld. Daar wordt niet over gediscussieerd en dat vertrouwen is heel prettig.”

Iedere dag bewegen: tijdens en naast het werk

Gemiddeld werkt René per week bij zo’n twaalf verschillende bedrijven. René: “Ik werk meestal op kantoren, maar bijvoorbeeld ook bij een apotheek, gezondheidscentrum en een biljartcentrum. Toen ik startte bij Prins heb ik mijn basis schoonmaakdiploma gehaald en werd ik ingewerkt door een echte Utrechter, een oude rot in het vak. We hebben toen ook veel gelachen en zo rolde ik er meteen lekker in. Ik vind het leuk om bij de bedrijven waar ik kom te praten met de vaak jonge mensen. Daar kan je altijd wat van leren. Als ze dan zeggen dat je echt bij ze hoort, geeft dat een heel goed gevoel! Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk. Om vijf uur sta ik op om oefeningen te doen en te mediteren en om tien over zes stap ik op de fiets. Ik hoop tot mijn zeventigste te blijven werken en doe veel aan mijn conditie. Natuurlijk tijdens mijn werk, maar daarnaast beoefen ik vechtsporten, badminton en loop ik halve marathons. Samen met mijn vrouw reis ik ook veel. Twee keer per jaar gaan we naar Indonesië, waar ik geboren ben, en daarnaast bijvoorbeeld naar Griekenland en Australië.”

Het is duidelijk dat René het goed naar zijn zin heeft bij Prins Schoonmaakdiensten: “De sfeer bij Prins is heel gemoedelijk”, vertelt hij tot slot. “Je bent geen nummertje en iedereen is benaderbaar. Van de rayonleiders, tot de planner en het management. Daardoor voel je je gewaardeerd.”

Meer weten over het werken bij Prins Schoonmaakdiensten? Bezoek dan onze Werken-bij-pagina. Of bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de schoonmaak van uw bedrijf? Neem dan hier contact met ons op.

Ook werken bij Prins Schoonmaakdiensten?

Bekijk vacatures